Karácsonyi blogturné


"Ó, a Karácsony!
Már az ünnep puszta említése is kedves emlékeket ébreszt a legtöbb emberben: ezüstszálakkal és üvegdíszekkel teleaggatott hatalmas örökzöld fenyő, a lábánál szétszórt, vidáman, színesen becsomagolt ajándékok, a kandallóban lobogó tűz, itallal teli poharak, az ajtóban összesereglett énekesek, akiknek hetykén félrecsapott kalapja felfogja estükben a hópelyheket, a tálon egy almákkal körülrakott, szép, hízott liba. Desszertnek pedig természetesen fügepuding."
"Végtére is a szép emlékek és a varázslatok teszik emlékezetessé minden karácsonyunkat."

Mi, a Blogturné Klub tagjai szívesen emlékezünk a régmúlt idők karácsonyaira. Ám amikor felidézzük ezeket a pillanatokat, rájövünk, hogy a kis apróságok adják a legbensőségesebb boldogságot. Hisz nem az ajándék mérete a fontos, hanem az, akitől kapjuk.
A karácsony a szeretet ünnepe. A legtisztább emberi érzelemé.
Nem kell hozzá pénz, elég egy érintés, hang, mosoly, vagy néhány egyszerű, kedves szó. A szavaknak pedig ereje van!
Ezért most egy rendhagyó, karácsonyváró turnézásra invitálunk Benneteket!
Korábbi turnéink során megtapasztalhattátok: a csoda bizony létezik. Életre keltek a könyvek, megelevenedtek szereplőik, hangot kaptak szerzőik, az elképzelhetetlennek vélt találkozások és kívánságok pedig beteljesedtek! Láthattátok, kedvenceitek miként várják és töltik az ünnepeket. Idén viszont papírt és pennát adunk a kezükbe!

Mától kezdve minden nap egy könyves karakter kíván valamely szereplőtársának kellemes ünnepeket. Hogy ezt mókásan, rejtélyekkel tűzdelve, könnyfakasztóan, netán szerelmesen teszi, az csak tőle - vagy az őt megálmodó szerzőtől - függ. De hogy ezek a képeslapok megérkezzenek valódi címzettjeikhez, az rajtad áll, ugyanis a Blogturné Klubnál történt egy kis galiba. Valamelyik tréfás kedvű manó elmaszatolta a címzettek neveit, nekünk pedig nem sikerült megfejtenünk őket. 
Gyere, foglalj hát helyet közöttünk, s ha már kényelmesen ülsz, segíts nekünk! Fogadjunk, hogy ügyesebb leszel nálunk! Ígérjük, jutalmad nem marad el. Ha mindegyikük nevét kitalálod, meglehet, hogy a feléd tartó postás pompás csomagot nyom a markodba. Nem, azt nem árulhatjuk el, hogy mi lesz benne, hiszen akkor oda lenne a meglepetés! De garantáltan tetszeni fog, hiszen az Angyalok erre is ügyelnek. :)

Jó szórakozást!
A szerzőknek pedig ezúton is köszönjük, hogy idén is segítettek és támogattak minket!




Hogy megkönnyítsem a dolgotokat az olvasásban, kiteszem külön a szöveget:
Kedves Sz,

Azt írom, kedves vagy, de nem vagy, mert arra tetted fel az életedet, hogy bántsad az emberemet, Truth Dunnt. 
Át kéne gondolnod ezt. Avalon legfenségesebb vörös bundáját én viselem, és amikor én morcos vagyok, akkor remeghetnek a félelemtől a cipők és az alomtálcák. Azt még nem tudom, te hol tartod a cipődet, de ha megtalálom, ígérem, hogy az összesbe elhelyezek neked egy-egy kis szeretetcsomagot.
Egy alkalommal, amikor a szürkebundás banya bántotta az embert, akit tartok, hadjáratot hirdettem ellene, és leteszteltem, mennyire tartják a cipői a pisit.
A piros bőrcipője remekül, mint megtudtam.
Szellem, te is ezt akarod? Én, I. Pancake, Avalon bíborbundás császára kiállok a hűbéreseim mellett, és Truth Dunn akármennyire is béna meg idegesítő néha, vannak tagadhatatlan előnyei. Listába szedem:

1. Van kajája
2. Magas és hosszú mancsa van, így magasról is le tudja szedni a kaját
3. Fémkarmokat tud használni, hogy kinyissa a kaját
4. Tudja, hogy az orromat kell simizni, amikor nem kajálok
5. Tudja, hogy nem szabad az orromat simizni, amikor kajálok
6. Puha, és jó aludni rajta.

Te ezzel szemben még soha nem adtál kaját nekem, és nem is aludtam még rajtad. 
Szóval ezen a kedves kis karácsonyi képeslapon ünnepélyesen felszólítlak, hogy füled lecsapva, farkad behúzva rongyoljál szépen vissza a saját alomtálcádba, akárhol is van az, és hagyd békén az emberemet, akit tartok, meg a többi hűbéresemet, különben a következő dolgok fognak történni veled:

a, rád fogok fújni, kegyetlenül és irgalmat nem ismerőn
b, arra fogsz ébredni, hogy a mellkasodon ülök és nézlek
c, a cipődről már beszéltem
d, összeakad a bajszunk
e, leverem az íróasztalodról a… hát, mindent. Van íróasztalod, ugye?
f, egyáltalán nem fogok neked dorombolni. Egyáltalán nem, hallod?

Fontold meg, hogy elhagyod Avalont és nem zaklatod tovább az alattvalóimat. Karácsony a szeretet ünnepe, hát cselekedj ehhez méltóan, mint a császárod, I. Pancake.
Szóval, boldog karácsonyt.
Te alomagyú, bolhás fosgolyó.

Purr,

I. Bíborban Bundás Pancake, Avalon Császára, Új-Dublin purrtektora, Truth Dunn hűbérura, a Bagzás Ura és a Legfenségesebb Vörös Bunda Büszke Hordozója

Nyereményjáték

Mostani játékunk során nincs más dolgod, mint kényelmesen elhelyezkedni foteledben, elolvasni az adott állomáson található karácsonyi képeslapot és kitalálni, a feladó kinek szánhatta. Ha ez megvan, elég csak a címzett nevét beírnod a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Amennyiben mindegyik állomással megpróbálkozol, esélyed nyílik megnyerni valamely meglepetés könyvet, amit a Blogturné Klub bloggerei ajánlottak fel. 
Extra pontokat szerezhetsz, ha kinyomtatod, vagy valamilyen technika segítségével elkészíted a képeslapjainkat, majd valahol, amerre jársz, elhagyod - és ezt meg is örökíted. A kép linkjét úgyszintén a rafflecopterbe linkelheted. Ezt akár naponta is megteheted, annyi a lényeg: legyen rajta az adott üzenet, és az, hogy Karácsony a Blogturné Klubbal! 
Segítsetek egy kis szeretet csempészni a világba!
Fontos! A játékban csak az vesz részt, aki mindegyik kérdéssel megpróbálkozott. Továbbá csak magyarországi címre tudunk postázni, a nyerteseknek pedig 72 óra áll rendelkezésükre, hogy válaszoljanak a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway


A turné további állomásai:
12/12 Dreamworld
12/15 Bibliotheca Fummie
12/16 Betonka szerint a világ...
12/17 Zakkant olvas
12/18 Kelly & Lupi olvas
12/19 Spirit Bliss
12/20 Szembetűnő
12/21 Betonka szerint a világ...
12/22 Insane Life
12/23 Dreamworld
12/24 Blogturné Klub

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése