Spirit Bliss: Reményfosztottak (A Szem 1.)


Mi lenne, ha a városunkat egy csapat törvényen kívüli védelmezné? Ha végleg leszámolnának a bűnözőkkel? Kinek van igaza, a rendőröknek, akinek a törvény megköti a kezét, vagy az önkéntes bandáknak, akik csak biztonságosabb életet akarnak biztosítani?
Ezt a témát járja körbe Spirit Bliss új regénye, a Reményfosztottak. Háromállomásos turné keretén belül ismerhetitek meg a könyvet és a szerzőt október 29 és november 2 között. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a könyv egy példányát.

Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 296 oldal

Csatlakozz, vagy meghalsz! 

Különleges, láthatatlan szervezet rejtőzködik az éjszakában, 
és olyan bűnözőkre csap le, akikre senki más nem tud, vagy nem mer. 
Ana a Szem tagja. 
Első törvény: bármi áron védd meg az ártatlant! 
Második törvény: légy láthatatlan a rendőrség előtt! 
De mi történik, ha egy zsaru az áldozat? 
Ana megmenti Ryland életét, hogy lerójon egy régi tartozást. Ez a váratlan tett láncreakciót indít el, megváltoztatva mindenki sorsát. 
Macska-egér játék indul az FBI és a Szem között, ám Anára egy új küldetés is vár. Meg kell találni Tamarát, a fiatal modellt, akinek furcsa körülmények között nyoma veszett. 
Vajon a bilincstetkós férfiak állnak a háttérben? Vagy más a felelős a lány eltűnéséért? 
Nyomozz a Szemmel, ha nem félsz a veszélytől! De ne feledd: 
Megszökhetsz a rendőrségtől, 
kijátszhatod a törvényt, 
elbújhatsz a felelősség elől, 
de a Szem akkor is lát. 

Szeress, akkor is, ha veszélyes!


J. K. Rowling – John Tiffany – Jack Thorne: Harry Potter és az elátkozott gyermek

Kiadó: Animus
Oldalszám: 320 oldal
Fordító: Tóth Tamás Boldizsár

Tizenkilenc évvel a roxforti csata után…
Harry Potter élete sosem volt könnyű – és most sem az, amikor a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójaként, férjként és három iskoláskorú gyermek apjaként kell helytállnia. Miközben Harry a múlttal viaskodik, kisebbik fiának, Albusnak is meg kell küzdenie a reá nehezedő családi örökséggel. A múlt és a jelen vészjósló összeolvadása azzal a ténnyel szembesíti apát és fiát, hogy a sötétség néha egészen váratlan helyekről támad.
A Harry Potter és az elátkozott gyermek, J.K. Rowling, John Tiffany és Jack Thorne új műve, a nyolcadik Harry Potter-történet, egyszersmind az első, amit színpadon hivatalosan bemutattak. Színpadra írta: Jack Thorne.
Ez a könyv, amely a színházi próbák szövegkönyvének különleges kiadása, lehetővé teszi, hogy azok is nyomon követhessék Harry Potternek, valamint családjának és barátainak sorsát, akik nem látták a darabot. Az ősbemutatóra 2016. július 30-án a londoni West Enden került sor.
A Harry Potter és az elátkozott gyermeket elsőként a Sonia Friedman Productions, Colin Callender és a Harry Potter Theatrical Productions vitte színre.

Sarah Andersen: Felnőni kiábrándító


A Fumax kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Felnőni kiábrándító című Sarah’s Scribbles-gyűjtemény. Ennek örömére a Blogturné Klub 12 tagja bemutatja az őszinte, ámde annál viccesebb képregényt, mely olyan fontos problémákat feszeget, mint például a testkép, az öntudat, introvertáltság, személyes kapcsolatok és a melltartó-mosás gyakorisága.
Tartsatok velünk a 12 állomásos turnén, és vigyétek haza a Fumax kiadó által felajánlott regény két példányának egyikét.

Kiadó: Fumax
Oldalszám: 112 oldal
Fordító: Tót Barbara

Úgy érzed, kilógsz a sorból? Szeretnéd kapcsolatépítésen keresztül előremozdítani a karrieredet? A felnőttség olyan új, izgalmas kihívás a számodra, amire érzésed szerint teljesen fel vagy készülve? Hát pfuj. Kérlek, állj odébb!
Sarah Andersen, az elképesztően népszerű, ifjú brooklyni művész lezseren megrajzolt, tökéletesen célba találó rövid képregényei ugyanis nekünk, többieknek szólnak. Bemutatják, hogyan lehet teljes hétvégéket fenséges módon elszúrni az interneten, milyen elviselhetetlen kín egy jóképű sráccal kézenfogva végigmenni az utcán, vagy egész nap arról álmodozni, hogy végre hazaérünk és belebújhatunk a pizsamánkba. Más szavakkal: a modernkori fiatal élet horrorisztikus és kényelmetlen valóságát. Ja, és egyáltalán nem önéletrajzi ihletésűek! Cseppet sem azok!
A Felnőni kiábrándító a rajongók kedvenc képsorait tartalmazza tucatnyi új képregény mellett, amelyek csak ebben a kötetben olvashatóak. Sarah őszintesége, az olyan témáknál, mint pl. testkép, öntudat, introvertáltság, személyes kapcsolatok, és a melltartó-mosás gyakorisága, képregényeit elképesztően viccessé varázsolják – amellett, hogy mindenki magára ismerhet bennük.
Sarah munkásságát csak a Facebookon több, mint egy millióan követik, e könyv megjelenésekor a magyar rajongótábor, a Doodle Time Magyarul pedig kis híján harmincötezer rajongót tudhat magáénak!

Merlin John: A szexfarm kancái és szukái


A bejegyzésben pornográf elemek vannak, megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk.

Kiadó: Literátor
Oldalszám: 172 oldal
Fordító: ???

…Catalina eldobta az izgatóeszközt, Felicita háta mögé térdelt, s amint ajka végigfutott a szűz lány gerince mentén, Felicita sikolya belefulladt a szájába hatoló hatalmas falatba… Aztán Catalina arca egészen mélyre merült, két keze széthúzta a lány popóját, miközben a bugyit az összekötözött térdekig tolta le… Catalina nyelve csak a fenekét érhette el kis szolgájának; de ez is elég volt. Phil gyönyörből fölszakadó, rekedt férfiordítása, Catalina gyönyörű vonaglásból kiáramló búgása, elfojtott nyögése összekeveredett Felicita első olyan kéjes sikolyával, amit egy férfi közelsége, jelenléte okozott. Nem bírta tovább, kitolta nyelvével, kiköpte magából Philt, fenekét hátrafeszítette, úrnője tolakvó arcához nyomta. Fejét hátravetette. S akkor, éppen akkor vált Phil fölápolt férfitagja buzgó gejzírré, s lövellte rá drága permetét a szűz szőke pihés nyakára, feléje szögeződő állára. Felicita ösztönösen kinyújtotta a nyelvét, és életében először ízlelte meg a fanyar, csodálatos, mindenhez hasonlított, de semmire sem hasonlító kocsonyát, amit úgy hívnak: férfi.